اتیوپی

1 / 3

روزی خوب در کنار قهوه گستر شاران

2 / 3

واردات بهترین قهوه های کشور

3 / 3

مشاوره در راه اندازی کافی شاپ


قهوه اتیوپی


کشور اتیوپی 3 درصد از قهوه ی کل جهان را تامین می کند.و حدود 60 در صد از درآمد خارجی این کشور را قهوه تامین می کند. دراین کشور دانه های قهوه در 3 منطقه ی اصلی هراری( harar) سیدآمو (cidamo) و پیر گاچف (pirgacheffe) رشد می کند. که قهوه ی هر منطقه با نام خود به فروش می رود. قهوه ی سیدآمو: قهوه ی سید امو نوعی قهوه ی عربیکا ،تک منشا ء (single origin) است که این قهوه دانه ی کوچک وسایل خاکستری است که با طعم عمیق ، تند و شرابی و شبیه شکلات و عطر گل خود ارزش زیادی دارد. طعم مشخصه ی این نوع قهوه لیمو و مرکبات با اسیدیته و روشن است. قهوه ی هرار هرار در ارتفاعات شرقی اتیوپی واقع شده است. این نوع قهوه از قدیم با طعم میوه ایی و عطر شرابی خود هنوز شناخته می شود. دانه ی قهوه آن سایز متوسط و با رنگ مایل به زرد و سبز شناخته میشود. این قهوه اسیدیته متوسطی دارد. و غلظت رهانی(body) این نوع قهوه بالا و کامل و با عطر موکا می باشد. قهوه ی هراری با پروسه ی خشک به دست می اید و معمولا با دست گارگران مرتب سازی و اماده می شود. قهوه ی اتیوپی از گونه ی عربیکا به سه دسته تقسیم می شوند: Longberrry Short berry Mocha گونه longberry دارای دانه های بزرگ تر و اغلب دارای بالاترین حد کیفیت در طعم و عطر هستند. گونه ی shortberry کوچک تر از گونه ی شماره یک است اما به عنوان قهوه ی سمالی در شرق اتیوپی محسوب می شود. گونه ی moeha هم با قهوه پی بدی (pb) که اغلب دارای طعم پیچیده و شکلاتی _ادویه و مرکبات دارد.